Post by rifenjapara on Feb 8, 2022 13:14:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Zabavna akcijska odlična grafika in na splošno dobro sestavljena. Igral sem samo samsko, vendar sem prepričan, da bi bila ta igra bolj zabavna. Preizkusite, prepričan sem, da boste uživali ‼️
Dostojna grafika, enostavno igranje in enostavna namestitev.
STRIKERS 1999 Žaid. automat. opbn
STRIKERS 1999 آرکید wgtc
Nadgradil sem, vendar 4 letala z 2 zvezdicama...toda ko sem zaprl aplikacijo in obrnil nazaj...vsa letala, ki sem jih nadgradil, so se ponastavila na privzeto...morate popraviti to napako
Prosil za dostop do mojih stikov. Ni razloga, da bi igra imela ta dostop, razen če želi prodati vaše podatke. Ne zanima.
kul
Zakaj potrebuje kontakte mojega mobilnega telefona. Želel bi nekaj takega kot krajo pogodb
Kok fjna igrca tok je fjna da bo jo lohk kr cel dan spil
Obožujem to. To sem igral že v otroštvu. Oglasi niso pomembna stvar, dokler lahko igram to igro. klasična. Hvala vam!
3-krat sem izgubil ves napredek zaradi hrošča, ki zruši igro. Prosimo, popravite čim prej in implicirajte boljši isti sistem iger (zakaj se igre google play ne uporabljajo za shranjevanje podatkov?). Igra je odlična, nočem nehati igrati, vendar teh težav ne morete odpraviti, jaz bom moral.
faa
odlična igra. Ta igra je polna akcijskega paketa, ki teče naokoli, uživajte
Srečno in sproščeno
Ni pravično. Ampak dobro. Raje imam, da je dobro. Ampak raptorja ne dobim zlahka.
preveč dodatkov
Igra je dobra, vendar je žgečkljiv zvok, ko uporabljate drugo letalo kot brezplačno. Upam, da ga lahko popraviš.
Človek, tudi oglasi imajo oglase ...
Kovinski utor 2
STRIKERS 1999 آرکیڈ gjrw
Surgeon Simulator Doctor Games رول پلیئنگ dabv
Plsss.. Naložite vnaprej 1945.
dovolj
Jst je izbrisal igro, ki je zabavna, vendar morate plačati, da postanete letala močna, razvijalec vedno naredi sovražna letala močna, ubili vas bodo z enim strelom
Izjemna izkušnja igranja v enem mobilnem telefonu Android😎 Želim si, da bi X-36 kupil brezplačno
vesela sem hahaha
DVAKRAT sem izgubil prihranek
Zasvojenost, vendar so oglasi nenehno draženje
super
Namestite za predvajanje pop up bližje
Odstranjeno. Kup oglasov z vstavljeno igro.
vredu je
super, povrnila sem nekaj spominov oh in spretnost je še vedno tam, mislil sem, da sem jo izgubil, vse na točki tnx
Preveč oglasov. Mislim, vsak pritisk na gumb je preveč
Toda igra se kar naprej ugaja
Preveč oglasov