Post by rifenjapara on Feb 8, 2022 13:20:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
Застряг на рівні, де моя машина розбивається з самого початку. Це серйозно обурює, тому що ви витрачаєте багато коштів на модернізацію таких речей, як ваша зброя, і вона випадає за кілька ударів... Марна трата часу.
В мене пише помилка 911
Реклама з’являється дуже часто, тому вимкніть свій Інтернет, а крім того, ціни завищені, і гра принаймні весела, я просто думаю, що вона показує рекламу в 3 рази частіше, ніж повинна, і тому, щоб вийти з неї, потрібно принаймні 15 секунд щоб натиснути 3 дуже маленькі кнопки
Хороша гра. Варта уваги)
Страшно. Буквально закінчилося паливо через кілька секунд? Єдиний спосіб отримати більше бензину для початку – це подрібнити або подивитися рекламу, щоб придбати оновлення палива? Який дурень придумав цю концепцію? Ні цента від мене.
Легка
Я люблю вашу гру, це дуже весело, але я хотів би, щоб гра earn to die 1 була безкоштовною, щоб я міг грати більше, і я люблю earn to die 2, але в що я граю, коли я закінчив гру? тому все, що я прошу, це зробити гру 1 безкоштовною, але я даю вашій грі 5 зірок за те, наскільки це весело
Ця гра дуже класна
Ця гра ганяє, тому що вона продовжує зависати, коли я в неї граю... Я граю на своєму moto x4, який є фантастичним мобільним телефоном для ігор, але все одно він вилітає... Earn to die був фантастичним, ідеальною грою, в неї ніколи не було. розбився bt ця гра earn to die 2 відстой, тому що вона виходить з ладу... Розробники гри, будь ласка, виправте цю проблему, я не видаляю її правильно, nw bt, якщо ви не виправите її найближчим часом, я обов'язково її видалю... чекаю вашої відповіді, не доплерівської ...
Хороша гра, але я оновив свою першу машину до максимуму, і після того, як я зміг розблокувати другу машину, я не можу знову грати з першою машиною, і єдиний варіант, який мені надається, це «грати з кращою машиною». Я не хочу кращої машини, я хочу свободи їздити на будь-якій машині, на якій я грав раніше. Інакше це гра на 5 зірок. Продовжуйте так і дякую.
гра класна але не п,ять зір
Їдьте десять секунд, отримайте невелике оновлення, подивіться рекламу... повторіть. Я знаю, що більшість із вас, відсталих, все одно не турбується про «хорошу графіку»... доки є гарні кольори та звукові ефекти, це найкраща гра. Одна зірка для тих, хто облизує вікна!
Earn to Die 2 Rennsport awz
Крута гра
Tasty World:vaření & kuchařské Pro příležitostné hráče pat
Не дає вам можливості використовувати старі транспортні засоби, "замінити їх на кращий", давайте просто бути реальними..... Компанія хоче, щоб ви там пройшли шлях. 1 зірка, поставив би їм 2, якби вам не потрібно було так багато молоти.
Earn to Die 2 Racen yeb
Кілька хвилин тому я зробив покупку в грі. Оплату було здійснено з банківського рахунку, і я зарахував те саме. Але ігрові гроші не були відображені для того ж. Я зробив покупку в період знижки. Я здійснив платіж на суму 64,99 рупій. Будь ласка, ви можете перевірити та зарахувати мої гроші на гру.
Гра крута😉 рекаміндую.
Чому не можна повернутися і улучшити машину
ТТТТТТТТТТТТТТОООООООООООООООППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППРППППППППППТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТОООООООООООООООООООООООООООППППППППППППППППППТТТТТТТТТТТТТТТТТТТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТЬТТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООППППППППППППППППППППППППППППППППППП⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🧠👍
Забагато реклами.
Спочатку це весело, але повторюється, те, що розробник називає «кращими» автомобілями, просто повертає вас до нуля, це могло бути краще, 3 зірки за зусилля.
Ерн померти 2
Дуже гарна розробка, міцна гра. 2 зірки, бо жахлива ідея дизайну. Кожен раз, коли ви граєте, це одне й те саме знову і знову, незалежно від того, який автомобіль, які оновлення, який рівень.
Це так смішно, коли ти отримуєш прикрашену платівку, і це круто, що ти повинен битися з зомбі
Earn to Die 2 Racen yeb
Ваша гра — це сміття, тому що реклама відтворюється майже перед тим, як ми йдемо в гараж, і перший контрольний пункт на рівні з синім позашляховиком має той дурний початок, але коли ви закінчите це дурне падіння, ваша машина — це просто торт, який може зламатися половина легким ударом
Пристойна гра, але у мене було 2 невдалих покупки програми. Вони забрали мої гроші, але не дали мені винагороди. Поки вони не відповідають на мій електронний лист і не вирішать цю проблему, я ставлю цій грі 1 зірку.
Загалом розважальна гра. Він має якісну графіку та звук, а також веселий ігровий процес та круті оновлення. Існують оголошення про оновлення, як і більшість ігор, але я не постійно бомбардую небажаною/неконтрольованою рекламою. Єдине, що я хотів би, це кількість вбитих зомбі в грі.......Можливо, більше машин. Це завжди круто.
Справді крута гра, вау, я вражений, я не маю слів, що я можу сказати
Звшдкудспкащлу⚰⚗⚰⚰⚰⚰⚰😸😺😎😎😎😎😎💒🏩🏪🏫💒🏩🏪🏫🏬🏭🏯🏰⛪🕌🕍⛩⛼♨️🌌⛲🌄🌉⛼🌇🌌🌌⛼🌉🎠🎠🌉🌌🌌🌇☣ ☢☢☢☢☢☢
Хочу сказати дуже дякую цим розбочикам гри, бо я колись у 5 років гравця – це частина дуже сподобалася, коли я цей вийшов і коли я почав грати мене в дозновила дуже ця гра буде більше думати про частину кладу 5 зірок ще роз дяку розробникам цієї гри 😋
Нормами
додайте нову машину, будь ласка
Тоооооооооогооооооп
Earn to Die 2 Racen yeb