Post by rifenjapara on Feb 8, 2022 13:35:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ luba VIP staatus ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Okei, ma armastan mängu ja kõike, aga kui ma jõuan 2. mettalic hulluse tsooni tippu, siis mäng sulgub, palun parandage see
Võtab palju salvestusruumi, ma pidin enamiku oma lemmikmängudest kustutama, vabandust, mulle meeldivad vanad helimängud
See on jube, kui sisestate "46,12 ja 25" Sonic cd classic, alustades Secret kõige jubedama EasterEggiga.sellel saladusel on jaapani salajase lihavõttemuna märk.Palun eemaldage see mängust.Ma mängisin seekord pikka päeva.Sega pane siia salajane jubedaim lihavõttemuna.Aitäh
Soovin teile öelda, et see on (mõnevõrra vigase) Sega CD meistriteose hämmastav taasloomine, kuid eraldusvõime on lollakas ja kuvasuhe on imelik ega ühti juhtnuppudega. Kui soovite selle mängu hankida, hankige see arvuti jaoks.
Peatasin mängu sõna otseses mõttes ja alustasin uuesti ning sain lisa. Peaaegu iga tegevuse jaoks on lisandeid. Mul on isegi lisatasu ja see ei tööta mu telefonis mäng sulgub ennast nii et ma pean mängima tasuta versiooni miljoni lisamisega ja mul on vaja Interneti-ühendust miks?!?!? Seda mängu saab sõna otseses mõttes mängida võrguühenduseta, enne kui see vajab WiFi-t ainult lisamiseks?
Palun eemalda kokkupõrkekaose tegu 3, kuna see on minu jaoks nii raske, nii et palun eemaldage see sega
Sonic CD Classic Akcja pjlw
Palun muutke helitesti pääsemine palju lihtsamaks, sest ma tahan silumisrežiimi
Ma tean, et see on uusversioon, kuid kiiruskatsed on liiga rasked
Lõplik klassikaline helikogemus. Suurepärane heliriba, fantastilised tasemed, hea kunstikujundus ja ajaline kohalolek on hästi tehtud. Animatsioon on samuti väga hästi tehtud, vaevu suudan oma tundeid selle mängu vastu sõnadesse panna.
kui sisestate õige koodi, saate teate, et midagi ütleb lõpmatu ja on jube asi, kood on 64
Seadistuskogemus on liiga tülikas. Kõik hüpikaknad ja andmete kogumine on rohkem kui lihtsa simuleeritud mängu jaoks vaja.
See on okei. Kui sisestate õige koodi, saate neile kohutava pildi. Kasiinoalal on üks osa, kust on raske välja pääseda.
Sonic CD Classic Toiminta eyi
Hea mäng, kuid te ei saa teisest kivist mööda
kindlasti oli see mu esimene helimäng, KUID SEE JÕUDB SEE ALATI JÄÄB ESIMESE LOLL ESIMESE LADIMISE EKRAANI JUURDE MA VIHKAN SEDA RULLAT MÄNGU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! MIKS VIHKATA USA SEGA?!!! aga ma arvan, et iga helimäng on halb..... Ma ei tahtnud teie tundeid riivata sega palun tehke veel üks helimäng PLEEEEEEAAAAAAAAAAASSSSSSSSEEEEEE Ma armastan helimänge! !!!!!!!!!!
Hämmastav!💖 Ma ei suuda kirjeldada seda sama nostalgiat, mida tundsin! Mõned tasemed võivad olla trikid, nagu hull töölaud ja kokkupõrkekaose tsoonid, kuid see on siiski hämmastav, nagu mängisin seda Genesises esimest korda. Suur aitäh SEGA ja jätkake samas vaimus!!
Väga baaaaaaaaaad ma sain 4 smaragdi proovisin viiendat kiiruskatset ja see ei lase mul uuesti käivitada, kui ma ebaõnnestun, see mäng on nõme ära laadi see aja raiskamine mängi sonic mania plus
Põhjus, miks ma panen sellele nelja, on see, et ma ei tea, kuidas saada mängitava tegelasena saba. Kuid ma oleksin andnud sellele hindeks 4,5 suurepärase väljakoorumise ja kvaliteedi tõttu!
Jah, on ilmne, et teine reklaam kukkus mu mängus iga kord, kui mängisin lolle reklaame
Hämmastav sadam. Ma ei leidnud ühtegi viga. Kuid ma eelistan mängida suuremal ekraanil, nii et see on tavaliselt siis, kui ootan järjekorras
Racing Fever: Moto Трке mfdy
miks on nii raske, et enamik ülemusi ei tee seda
Te tegite pinballi lvl-i raketiteaduse, mida ma kunagi ületada ei saa, nii et ma ei saa kunagi edasi järgmisse etappi. Ajaraiskamine.
Ma annan sellele kolm tärni mitmel põhjusel. Üks: on kohutav heli kattumise viga, mis kõlab nagu kriiskamine. Kaks: mul isiklikult on probleeme sellega, et saavutused ei avane, kui selle mängu esimest korda alla laadisin, avanes kõik peale saavutuse "kõik etapid selge" nagu tavaliselt, võitsin mängu vähemalt viis korda, kuid see ei avanenud. nii et a alustas uut profiili ega pääse nüüd saavutustele ega edetabelitele üldse juurde. See on ainus helimäng, millega mul see probleem on olnud.
Pole hullu, sellel oli tõrkeid, nagu sonic takerdus pöörlemisse ja ma ei saanud midagi teha, nii et pidin mängust lahkuma ja uuesti alustama. Juhtnupud on natuke väikesed, mida saaks reguleerida
väga tüütu staatiline heli
Miks ma ei saa valikutes muuta D-Padi suurust? Arvasin, et see on variant.
Rakendus on põhimõtteliselt täiuslik, kuid hiljuti ei saa ma võrguühenduseta mängida, kuigi ostsin reklaamivaba versiooni! Varem saite võrguühenduseta minna, kui rakendus kuulus teile.
See on suurepärane sadam. Kuid mul on üks probleem, kui mul pole Internetti, mäng ei tööta. Sellel pole mõtet
See on suurepärane, kuid nende probleem on heliga. Palun parandage ja ma hindan 5 tärni.
Reklaamide puudumise eest makstud ja ikka reklaame saad. Samuti pole mängu mängimiseks üldse põhjust wifi-ühendust omada, välja arvatud reklaamide esitamine (mille eest ma maksin, ei pea alustama). WiFi-ühendust nõudvaid funktsioone pole
see on hea, kuid ma ei pea staatilist heli, kui seda saaks parandada, muudaksin selle 5 tärniks
See on suurepärane port, kuid mängu enda tasemekujundus on kõikjal lahke, kuid neid on siiski päris lõbus mängida. Mängus on viga, kus muusika muutub pärast reklaami esitamist väga vaikseks, et saaks seda parandada. pls lisa ka sõrmenukke ooo :DDD 🙂🙃😘
mulle meeldib see, sest see lubab teil minna ajas tagasi, kuid ainus jube asi on esimene bossi muusika ja USA mäng on jube.
Sonic CD Classic Akcja pjlw
See oli tore! See on see, mida ma vajasin, et elu lõpule viia. Mulle meeldib ka TOEI Animationi sissejuhatus, mis meenutas mulle Sonic OVA Animationi. Kõige parem on see, et saate muuta muusika vormi US JP-ks või JP-st USA-ks. Mulle meeldivad mõlemad! See oli hämmastav sadam! Näib, et ma mängin emulaatorit #SegaForever!
Selle head, kuid hirmutavad saladused lisades, kutt, palun, ma kardan, parandage see halvasti, andke 5 tärni, kui soovite, parandage see 5 tärni
Kui võrguühenduseta mängu jaoks vajan WiFi-ühendust, siis see tõesti tapab mind. Eriti kuna ma maksin reklaamide puudumise funktsiooni eest.
See on väga hea mäng, välja arvatud see, et hea lõpu saamine on väga raske ja kiiruskatse on samuti raske
Kui ma selle mängu esimest korda alla laadisin, mängisin ma tunde! Aga siis, ühel päeval liitusin siin ja noh...EI MIDAGI!! Tahtsin mängida, aga see ei õnnestunud. Parandage see ja ma annan 5 tärni
Ma armastan seda mängu väga, kuid kui ma olin 7-aastane, kogusin selle mängu oma vennalt ja see ei vajanud mängu mängimiseks andmeid, kuid laadisin selle just eile alla ja mäng ütles, et see vajab ühendust, palun laske mängul mitte kasutada andmeid
Hindaksin seda paremini, kuid iga kord, kui rakenduse avan, küsib see luba mängimiseks, kuid iga kord, kui allalaadimine algab, kuid ütleb, et allalaadimine ebaõnnestus, nii et parandage see palun ja ma hindan seda paremaks.
Ma annaksin sellele kõrgema hinnangu, kui SEGA ei varastaks minu raha lisatasuta režiimi eest ilma tarnimata.